Yesterday

Igår var jag och shoppade med Jenny i Vällingby, mötte upp henne i ängby först och sedan shoppade vi och åt på Subway. Snackade lite skit osv.. Idag är jag sjukt jävla trött och ska nog ta det lugnt, har ju varit full fart varje dag hittils, och har knappt varit hemma och tagit de chill, så idag får bli en sån dag tycker jag.

 


pöss

Hade de mys igår med Emma. Saknar min älskling otroligt mycket... åhh... Men men.. Idag ska jag bara ta det lugnt är fortfarande sjukt förskyld. Resten av denna vecka kommer vara fullfart. Ska klämmna in dagar då jag ska träffa Sara,Mio och Frida, och sedan ska jag och min tönt göra massa grejs.

Lördaaaaaag


Älskling sov hos mig inatt. Kollade film och sånt. Mys! Men han åkte tidigt imorse eftersom han ska iväg till sina syskon :( som booooor långt härifrån, så kommer sakna honom eftersom han är borta typ 5 dagar :/ menmen.. Idag får vi gäster, vilket jag inte pallar, jag är jätte sjuk och trött men älskling har tagit hand om mig så det är mycket bättre, men funderar på att åka och Sola med Emma och sen vara med henne ikväll, pallar inte vara ute ikväll när jag är sjuk.. Så det får bli en mysig innekväll med ett jacuzzibad ;)


hejhejdå

Fan det är hemskt, jag är jääääääättttte förskyld. SKITSAMMA ORKAAAAAR INTE. Älskling hjälpte iallafall mig när jag var sjuk. Sen vid halv 7 var det dans i skolan, så drog ner dit. Träfffade mina söta vänner, så dansade vi runt som galningar i en fårlock (?) okej hhahah. Älskar FREDAGAR.. Vi har 2 timmars IUP vilket betyder att man får välja vad man vill jobba med, och sen är det NO och den är väl inte så jätte jobbig så slutar halv 2, vilket dröm oh yeees. Så ska träffa min älskling imorgon för sen åker han bort över lovet, hur ska jag klara mig utan honom? Men då har jag mer tid till mina söta vänner. Ska ju hinna träffa Sara,Mio,Frida och massa andra :) Rolig inforamtion men hade inget annat att säga... Har iaf bestämt mig för att börja blogga bättre senare, ska ju  till Thailand i sommar, då ska jag blogga med massa bilder på vår strand,pool,vårt gym och våran lägehet, och på mig och min älskling.

kgok

Jag har gått och blivit sjuk :/ Är jätte förskyld. Men träffade älskling idag iaf. Men nu är jag jäääääääääätte sjuk haha :O Imorgon blir det kanske skolan tror jag, vi har ju typ någon dans senare på kvällen. Oh yeah kill me....   Sen äre välja gymnasium imorgon :O har ingen aning om linje eller skola, hur ska detta gå -.- aja pallar inte hejdå

-

Utan dig i mitt liv är allt perfekt! Det kan inte bli bättre.


IBIZA

Sov hos älskling igår. Vi kollade melodifestivlen haha var tcungen att kolla Eric Saade, sen kom Jesper och bytte till fotboll. Aja vi somnade iallafall tidigt :O Sen gick jag upp vid 8 och tog halv 9 bussen ner till Centrum för att ha moppeteori igen hahhahah och sen skulle tanten gå ut från dörren hahahahah går inte att förklara men de var skit kul haha, sen började Hampus garva och då fick tanten typ damp och skrek :S Ni kanske vet vem denna tant är ? hahaha. Aja, efter de hängde vi i centrum ett tag sen tog jag bussen till min älskling som låg och kolla på Sagan Om Ringen :O

Går-dagens

Skoldagen var fett chill igår, och Grattis igen till söta Sandra som fyllde år igår! Sen åkte jag och Mamma till Bromma Blocks för jag skulle köpa en tröja, sen vidare hem och senare kom älskling så sov han hos mig. Sen var vi tvungna att vakna typ halv 9 imorse för skulle på moppe teori vid 9, där även Konniboi och Hampus var och hade teori och massa andra, DET VAR LÅNGTRÅKIGT. Satt och lyssnade på hon tanten i 4 timmar typ haha. Aja, ska vara barnvakt vid 15.00 till 17.00, Så måste duscha nu ÄR STRESSAD! Ska ju till älskling efter att jag ätit och varit barnvakt.

TISDAG GE MIG FREDAG

Detta blev dagens outfit. En tjocktröja och ett par svarta jeans. En enkel klädsel, gillar för det mesta att klä mig snyggt och inte i vanliga kläder.
Har inte hunnit skriva någonting eftersom jag varit med älskling. Den här veckan kommer bli jätte skön. På Fredag ska jag bara ha en lektion NO och sen på måndag är jag ledig, fast de tillhör inte denna vecka haha. Sen i helgen ska jag träffa älskling och mina söta vänner som jag saaaaaaknat så myyyycket. Nu ska jag ringa ett samtal sen plugga lite.


saknar sommaren

Drog in till Kista med Maxine för att kolla lite kläder + skulle kolla efter en alla hjärtans dag pressent till älskling, men vi bestämde oss för att fixa de till senare istället. Sen drog jag hem men det tog flera år, skulle åkt till Farmos men så blev det ikke, så älskling kom hem till mig.

EKERÖ=ÖDE

HATAR EKERÖ JÄVLA ÖDE! bussarna går 1 gång i timmen hit -.- skit jobbigt. Snart kommer Maxiiine hit så ska vi leka. Så nu måste jag avsluta gooooodbyeeee ♥


Lördag

Kom nyss ut från duschen, härligt. Igår var ju kaos -.- SL hade ringt vår skola och sagt att de inte går bussar från Ekerö -.- kuuul. Men mammi fick hämta mig iaf. Sen kom älskling hem till mig senare så sov han hos mig. Vi åt  god middag och kollade på ''Paranormal Activity'' skit dålig film men i slutet var den asss läskig när huvudet flög in mot kameran hahahah. Ja idag skulle jag åkt in till stan och shoppat och träffat några polare, men jag pallar inte i det här vädret så jag stannar hemma vilket är skönt. Jag längtar till sommaren/sommarlovet♥
Jag älskar Lukas, vet att en del inte tål de, men palla sitta och snacka skit till andra. Du kan säga de till mig istället, och inte säga till andra att jag dissar, BULLLLLSHIT. Aja livet kan inte bli mer underbart(a)

Picture

En till bild som jag snodde från Deysi :)

Maskbacken

Åkte som sagt pulka idag i maskis med Thea & Deysi. HAHA eller nej? Vadå pulka? Vi åkte på en plastpåse haha. Sen grillade vi korv med Björn och Maria, sen slutade vi vid 12 och var  tvungna att gå från maskis till Centrum men vi tog bussen vid gustavalund haha. Sen mötte jag upp älskling i centrum så drog vi vidare hem till mig.

I'm over and done for real now!

Amanda har fixat min design, visst blev den otroligt fin :) Tack. Hennes blogg står där uppe på headern så bara att besöka den. Ja, jag är rätt så trött faktiskt, sitter och pluggar in Moppe saker eftersom jag snart ska ha ett prov i de osv.. Har massa saker att göra, måste ringa samtal till skolor och beställa egen öppethus tid, måste ringa till barnvaktsgubben, måste shoppa, måste plugga, måste ringa modellsaken osv.. Massa saker som måste göras. Det var väl de jag hade att säga. Återkommer imorgon tyeeeeeep

perfecccct


Igår var jag med älskling, sen i helgen har jag varit med Deysi,Marcus och älskling. I helgen ska jag kanske träffa sötnosarna Mio & Frida, saknar dem ernormt. Skulle åkt till något gymnasie i solna idag med älskling men pallar inte, Bella och Ina ska dit och kolla, visste inte ens om de (a), och imorgon blir det pulka åkning med Deysi och Thea. Så ja :) HAHA ska lägga ut en bild sen som jag och Bella ritade idag, på Oskar, de var asslikt, blivande konstnärer.


RSS 2.0